Fotografie

Willeke

Fotografie

Fotografie

Mijn passie voor fotografie startte al op de middelbare school. Na lang sparen werd mijn droom toen werkelijkheid: een eigen professionele camera! Daarna ging het sneller dan gedacht. Nadat een vriendin mij vroeg om foto's te maken in opdracht, belandde mijn foto's op Social Media en stroomde de ene aanvraag na de andere aanvraag binnen. Gelukkig zijn die aanvragen nooit meer gestopt!

Nu fotografeer ik al bijna 10 jaar in opdracht, waarbij ik gespecialiseerd ben in bruidsfotografie, gezinsreportages en loveshoots. Ook als je een persoonlijke portretshoot wilt, ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn fotoshoots zijn ongedwongen en gezellig en na de shoot ontvang je warme, kleurrijke foto's. Meer weten? Lees hier verder:

Fotografie

Creatieve coaching

Creativiteit is geweldig! Ik vind het fantastisch dat ik er mijn beroep van heb kunnen maken. Wil jij ook meer uit jouw creativiteit halen? Of is het hoogtijd om wat meer in jouw eigen creativiteit te gaan geloven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geef teken- en schilderlessen én fotografieles. Deze lessen zijn zowel privé als in groepsverband mogelijk. Iets voor jou? Kijk snel verder:

Creatieve coaching

Creatieve coaching
Portfolio

Portfolio

Door de jaren heen heb ik ontelbaar veel foto's gemaakt. Wat een bijzondere herinneringen! In dit portfolio vind je een overzicht van recent werk van mij als fotograaf. Foto's waar ik trots op ben, maar vooral foto's waar ik andere mensen heel blij mee heb gemaakt. Kan ik jou ook blij maken met mijn foto's? Scroll dan vooral even door in het portfolio en kijk of mijn stijl bij jou past.

Portfolio